Kaszinó hírek

Itt olvashatsz az online kaszinók világának legújabb eseményeiről.

A Play'n GO kiadta új online nyerőgépét, a Pack & Cash-t

A svéd Play’n GO játékszoftver-szolgáltató, bővítve kiterjedt online nyerőgép-portfólióját, piacra dobta legújabb játékát, a Pack & Cash-t, amelyben a játékosok egy vidám és szórakoztató futárszolgálatnál tehetik próbára magukat, és a megtett tétjük akár 10 000-szeresét is megnyerhetik!

Az egyedi témájú, stílusos játék egy forgalmas raktárban játszódik, ahol animált targoncák és felüljárók mozgatják a csomagokat egyik területről a másikra. Az 1024 nyerési móddal rendelkező, 5 tárcsás nyerőgép, amely bármilyen eszközön játszható, nemcsak rendkívül változékony, de 96,20 százalékos RTP-vel rendelkezik.

Játékszimbólumok

A könnyed és karakteres szimbólumok jobbról balra haladva 9-A kártyaértékeket, becsomagolt focilabdákat, gumikacsákat, trófeákat és szív alakú dobozokban lévő cukorkákat tartalmaznak. Egy öt kártyaértékből álló sor elérése akár a tét 0,4-szeresét is meghozhatja, míg ugyanennyi prémiumért a tét 0,8-3-szorosát nyerhetik meg a játékosok.

Mindezeket felülmúlja a készpénzzel teli bőrönd, amely egy “W” szimbólummal van ellátva, öt egyforma szimbólum esetén pedig a tét ötszörösét fizeti. Amellett, hogy a legjövedelmezőbb, a “W” bőrönd minden szimbólumot helyettesít – ez alól csak a scatterek képeznek kivételt -, és emellett az összes tárcsán megjelenhet

Funkciók sokasága

A gyors és lendületes játék tele van szórakoztató funkciókkal, és egy innovatív, oldalirányú kaszkádmechanikával is rendelkezik, amely eltér a játékosok által megszokott, felülről lefelé történő kaszkádtól.

Minden egyes pörgetéskor 20 színes szimbólum kerül az 5×4-es szállítószalagra, ahol három vagy több egyforma szimbólum landol közvetlenül egymás mellett bal oldalról, a nyerő kombinációk pedig kiesnek, mielőtt új szimbólumok töltenék ki az üres helyeket, hogy újabb nyeremények jöhessenek létre.  A folyamat mindaddig ismétlődik, amíg új nyeremények nem születnek, ugyanakkor minden egyes alkalommal, amikor nyertes szimbólumok kerülnek eltávolításra, a nyeremény eggyel nő, és minden egyes pörgetés megkezdése előtt az újra visszaáll (kivéve akkor, ha extra pörgetések indulnak).

A játékosoknak érdemes lesz figyelemmel kísérniük az Express Package rejtélyes szimbólumait is, amelyek véletlenszerűen jelenhetnek meg bármelyik – fizetős vagy extra – pörgetésnél. Amikor az Expressz csomagok a tárcsákon landolnak, úgy alakulnak át, hogy felfedjék az azonos véletlenszerű szimbólumot, amely a scatter kivételével jóformán bármi lehet. Az Expressz csomagok száma pedig 3-tól egészen 8-ig terjedhet.

A Special Delivery funkció véletlenszerűen aktiválódik bármely nem nyerő pörgetésnél. Ilyenkor a 2 effekt közül 1 következik be, amelyek mindegyike egy új nyerő kombinációt garantál. Az effektek pörgetésenként többször, tetszőleges sorrendben játszhatók le, pörgetésenként legfeljebb 3 limitet szabva. A következő effektek érhetők el:

  • Extra Wild – egy szimbólum kerül az első három tárcsa egy tetszőleges pontjára – a játékmező bal oldaláról.
  • Symbol Remover – a véletlenszerű szimbólumok – a Wild és a Scatter kivételével – eltávolításra kerülnek a játékrácsról (a nyereményszorzó nem növekszik).

Scatterek és extra pörgetések

Ha legalább három scatter-szimbólum jelenik meg, akkor az Extra Spins funkció aktiválódik, amelynek száma a scatter-szimbólumok elhelyezkedésétől függ. A nyeremény 3 és 20 pörgetés között mozoghat, és minden vízszintesen jobbra tett scatter-lépésért egy pörgetést kaphatsz.

Az extra pörgetések során a nyereményszorzó továbbadódik, a funkció teljesítésekor pedig visszaáll (maximális szorzó nincs). Minden egyes scatter-szimbólumért további extra pörgetések járnak, amelyeket szintén az határoz meg, hogy az egyes scatter-szimbólumok hol helyezkednek el. Maximum 75 extra pörgetés nyerhető.

Közösségi mobiljáték

Charlotte Miliziano, a Play’n GO játékokért felelős vezetője a cég sajtótájékoztatóján nyilatkozott az új játékról: „Imádjuk a narratív játékokat és a játéksorozatokat, de az olyan közösségi mobiljátékokon, mint a Pack & Cash, nagyon szórakoztató dolgozni. Nagyszerű, hogy különböző elrendezésekkel és dizájnokkal kísérletezhetünk, hogy lenyűgözzük a játékosainkat. Színes, pörgős és szuperül kifizetődő.”

A nemrég megjelent Pack & Cash-t a Växjö-i székhelyű szolgáltató úgy tervezte, hogy könnyed és szórakoztató legyen. És míg a Play’n GO növekvő portfóliójának más játékai realisztikusabbak, a mostani játék olyan népszerű közösségi játékokra emlékeztet, mint például a The Sims vagy a Farmville.

Ami a dizájnt illeti, a Play’n GO nagyon törekedett arra, hogy egy egyedi témát varázsoljon, amellyel játéka kitűnhet a tömegből. Néhány stúdió talán úgy döntene, hogy a katalógusukban lévő régebbi nyerőgépeket átdolgozza, vagy valami általános témával áll elő. A Play’n Go azonban kifejezetten olyan témát választott, amelyet a legtöbben könnyen figyelmen kívül hagynának.

Bár lehet, hogy a Pack & Cash pörgetése közben nem sokat tanulhatsz a logisztikai tervezés fortélyairól, helyette viszont rengeteget fogsz szórakozni. Mint egy jól működő futárcsapat, a Pack & Cash a hatékonyság mintaképe. Minden úgy fut, ahogy kell, a statisztikák szilárdak, és a funkciók mind-mind nagyszerűen működnek.